Optredens

Gereformeerde kerk Krabbendijke

14-04-2019 - 18:30 uur

Op deze dag zijn we te gast in de avonddienst van de Gereformeerde kerk in Krabbendijke

Locatie: Gereformeerde kerk, Dorpsstraat 5, 4413BK, Krabbendijke

Zeeuwse vrouwendagen (dag 1)

10-05-2019 - 15:30 uur

Net als vorig jaar zijn we weer uitgenondigd om de muziek te verzorgen tijdens de Zeeuwse vrouwendagen. Meer informatie en aanmelden kan via www.zijenzeeuws.nl/events/zvd/

Locatie: Theater de Mythe, Bleekveld 1, 4461DD, Goes

Zeeuwse vrouwendagen (dag 2)

11-05-2019 - 10:00 uur

Dag 2 van de Zeeuwse vrouwendagen.

Locatie: Theater de Mythe, Bleekveld 1, 4461DD, Goes

Optreden in De Hoeksteen

09-06-2019 - 09:30 uur

We mogen op deze eerste pinksterdag te gast zijn in Maasdijk

Locatie: De Hoeksteen, Prinsenlaan 4, 2676VP, Maasdijk

Stranddienst Ouddorp

30-06-2019 - 18:00 uur

Voor het eerst zijn we gevraagd om onze medewerking te verlenen aan de stranddienst in Ouddorp

Locatie: Grevelingendam, Ouddorp

We vinden het ontzettend fijn om te mogen optreden. Dit doen wij normaal gesproken op uitnodiging. Daarin zijn we als praiseband niet gebonden aan een plaats. Zo spelen wij regelmatig bij verschillende gelegenheden op Schouwen-Duiveland, zoals de hervormde kerk in Bruinisse, de Christelijk Gereformeerde kerk in Zierikzee, de hervormde kerk 'Onder de Beuze' in Zierikzee, maar ook vinden wij het erg leuk om zelf concerten te organiseren. Zo hebben we in "Ons Dorpshuis" te Nieuwerkerk, "De Harmonie" in Zierikzee en de Nieuwe Kerk in Zierikzee onze eigen concerten mogen geven. Daarnaast zij wij ook op Goeree Overflakkee regelmatig te gast. van Oude Tonge tot Ooltgensplaat, van Middelharnis tot Stellendam en Ouddorp en alles wat daartussen ligt. Ook op Walcheren, Noord-Beveland en Zuid-Beveland en Tholen hebben wij al aardig wat keren mogen spelen. plaatsen als Middelburg, Goes, West-Kapelle, Rilland, Kattendijke, Sint Maartensdijk en Tholen staan onder andere op ons lijstje.

Maar onze bekendheid reikt verder dan dat! Aanvragen uit de omgeving van Breda en zelfs helemaal uit Friesland zijn ons ook niet vreemd. We zijn dus niet gebonden aan een plaats voor wat betreft onze optredens. Bent u overtuigd? En lijkt het u leuk als wij een keer bij u komen optreden? Of wilt u gewoon vrijblijvend wat informatie ontvangen over wie we zijn en wat we doen? Neemt u dan gerust contact met ons op! zie onze contactpagina.