Optredens

Christengemeente Zierikzee

27-10-2019 - 10:00 uur

Deze morgen zijn we te gast bij de Christengemeente aan de Grevelingenstraat in Zierikzee.

Locatie: Christengemeente Zierikzee, Grevelingenstraat 35, 4301XZ, Zierikzee

DID YOU KNOW?

24-12-2019 - 21:00 uur

Voor de vijfde keer alweer wordt Did You Know georganiseerd, in de Hervormde Kerk van Oude Tonge! Zien we u daar? Aanvang 21:00 uur, vanaf 20:30 uur wordt er gratis koffie, thee en warme chocomel geschonken. De toegang is gratis, er zal gecollecteerd worden ter bestrijding van de onkosten.

Locatie: Hervormde Kerk Oude Tonge, Kerkring 1, 3255AH, Oude Tonge

We vinden het ontzettend fijn om te mogen optreden. Dit doen wij normaal gesproken op uitnodiging. Daarin zijn we als praiseband niet gebonden aan een plaats. Zo spelen wij regelmatig bij verschillende gelegenheden op Schouwen-Duiveland, zoals de hervormde kerk in Bruinisse, de Christelijk Gereformeerde kerk in Zierikzee, de hervormde kerk 'Onder de Beuze' in Zierikzee, maar ook vinden wij het erg leuk om zelf concerten te organiseren. Zo hebben we in "Ons Dorpshuis" te Nieuwerkerk, "De Harmonie" in Zierikzee en de Nieuwe Kerk in Zierikzee onze eigen concerten mogen geven. Daarnaast zij wij ook op Goeree Overflakkee regelmatig te gast. van Oude Tonge tot Ooltgensplaat, van Middelharnis tot Stellendam en Ouddorp en alles wat daartussen ligt. Ook op Walcheren, Noord-Beveland en Zuid-Beveland en Tholen hebben wij al aardig wat keren mogen spelen. plaatsen als Middelburg, Goes, West-Kapelle, Rilland, Kattendijke, Sint Maartensdijk en Tholen staan onder andere op ons lijstje.

Maar onze bekendheid reikt verder dan dat! Aanvragen uit de omgeving van Breda en zelfs helemaal uit Friesland zijn ons ook niet vreemd. We zijn dus niet gebonden aan een plaats voor wat betreft onze optredens. Bent u overtuigd? En lijkt het u leuk als wij een keer bij u komen optreden? Of wilt u gewoon vrijblijvend wat informatie ontvangen over wie we zijn en wat we doen? Neemt u dan gerust contact met ons op! zie onze contactpagina.